ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

gaia

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επιδοτούμενη Δωρεάν Πρακτική Άσκηση Ανέργων σε Εταιρείες PDF Εκτύπωση

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο δράσης στοχευμένων παρεμβάσεων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης των Νέων πρόκειται να ξεκινήσει η διαδικασία για τη χορήγηση Επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών.

Το πρόγραμμα προβλέπει:

.

 

  • 5μηνη επιδοτούμενη απασχόληση για νέους μέχρι 29 ετών, απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Ιατροφαρμακευτική και επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη αυτών, έναντι κινδύνου, ατυχήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι, αφού εκπαιδευτούν από το ΚΕΚ, θα προσφέρουν εργασία σε εταιρείες, με τη μορφή πρακτικής άσκησης, χωρίς καμία επιβάρυνση για την εταιρεία.

Αν είστε άνεργος και ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνετε, το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2013, αίτηση στη σελίδα του Υπουργείου. Μπορείτε, παράλληλα, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας κάνωντας αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εμάς ώστε να σας ενημερώνουμε για την πορεία του προγράμματος και, εφόσον επιλεγείτε από το Υπουργείο, να σας ενημερώνουμε για τα διάφορα προγράμματα που θα προκύψουν. 

Αν έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας έμπειρος σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να συντονίσετε από κοινού, τα επόμενα βήματα της συμμετοχής σας.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021
Σχεδιασμός, υλοποίηση: «ΚΕΚ ΓΑΙΑ Α.Ε.»