ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

gaia

Αρχική News Τελευταία Νέα Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Τεχνικοί Ασφαλείας Γ' Κατηγορίας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 22:26

Τεχνικοί Ασφαλείας Γ' Κατηγορίας

ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ)

Για επιχειρήσεις που εντάσσονται στην Κατηγορία Γ΄ (χαμηλή επικινδυνότητα) και απασχολούν μέχρι και 49 άτομα, καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας μπορεί να ασκεί ο ίδιος ο εργοδότης, εφόσον επιμορφωθεί κατάλληλα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 12 § 4 του κώδικα νόμων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων (Ν. 3850/2010).
Στην Κατηγορία Γ΄ σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 294/88, ανήκουν επιχειρήσεις με οικονομική δραστηριότητα: Γεωργία, Κτηνοτροφία, Εμπόριο, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Επικοινωνίες, Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, Τράπεζες και λοιπά οικονομικά ιδρύματα, Ασφάλειες, Διεκπεραιώσεις υποθέσεων, Ενοικιάσεις κινητών και ακινήτων και λοιπές υπηρεσίες εκτός από τις υπηρεσίες περισυλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας ακαθάρτων που υπάγονται στην Β΄ Κατηγορία, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες όλων των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας.

Πληροφορίες για τα σεμινάρια
1. Οι εργοδότες των επιχειρήσεων της Γ΄ Κατηγορίας επικινδυνότητας για τους σκοπούς της επιμόρφωσης εντάσσονται σε μια ομάδα.
2. Η ελάχιστη διάρκεια επιμόρφωσης είναι 10 ώρες.
3. Τα σεμινάρια θα γίνονται σε τμήματα μέχρι 35 άτομα
4. Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στα σεμινάρια πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, την οποία μπορεί να προμηθευτεί από τα κατά τόπυς γραφεία του ΚΕΚ ΓΑΙΑ ή από την ιστοσελίδα.
5. Τα σεμινάρια αυτά θα παρακολουθούνται εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον εργοδότη και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αντικατάστασή του (π.χ. από συγγενικά του άτομα ή υπάλληλους του.) Επισημαίνεται ότι τα σεμινάρια θα ελέγχονται από τις αρμόδιες για τον έλεγχο καλής εκτέλεσης των προγραμμάτων υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
6. Το κόστος συμμετοχής στα παρόντα σεμινάρια ανέρχεται στα εβδομήντα ευρώ (70€).

Το ΚΕΚ ΓΑΙΑ στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα απονέμει Βεβαιώσεις Επιμόρφωσης σε όσους καταρτιζόμενους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα κατάρτισης, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς όρους.
Σχετικά αρχεία:
Αίτηση Εργοδότη για επιμόρφωσή του
Ενημερωτική επιστολή

.
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 12:09
 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Σχεδιασμός, υλοποίηση: «ΚΕΚ ΓΑΙΑ Α.Ε.»