ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

gaia

Αρχική News Τελευταία Νέα Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 17:31

                             Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ανέργων Επαγγελματιών Υγείας μέσω Voucher αξίας 12.000 €

Το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνει την προκήρυξη της δράσης «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)», που στοχεύει στην κοινωνικο-οικονομική ένταξη των ανέργων επαγγελματιών υγείας. Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 1.300 άνεργοι, απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ Πανελλήνια.

.

 Το πρόγραμμα αφορά γιατρούς, νοσηλευτές, λοιπό οικονομικό-διοικητικό προσωπικό νοσοκομείων και διάφορες ειδικότητες παραϊατρικών επαγγελμάτων όπως φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα από το εάν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι. Διευκρινίζεται ότι οι Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ασφαλισμένοι ή μη σε οικεία ασφαλιστικά ταμεία, που δεν ασκούν ελεύθερο ή άλλο επάγγελμα, πρέπει επίσης να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει από τη Δευτέρα 09/12/2013 και λήγει την Παρασκευή 20/12/2013, ώρα 24.00.

 Σας ενημερώνουμε ότι στα γραφεία του ΚΕΚ ΓΑΙΑ Α.Ε. - Δημοκρατίας 8, Μελίσσια - θα λειτουργεί καθημερινά Help Desk για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής σας.

Εναλλακτικά μπορείτε τώρα μέσω της ιστοσελίδας μας να δηλώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ'' Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΣΠΑ

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 09:43
 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
Σχεδιασμός, υλοποίηση: «ΚΕΚ ΓΑΙΑ Α.Ε.»